Gy.I.K. | Web prémium demo
Kérem, várjon!
 

Visszahívás igénylés

Név:
Telefon:
Gyakran ismételt kérdések fejléc képe - vörös beton

Gy.I.K.

Gy.I.K. telefonáló hölgy Gy.I.K. egy ember egy égő villanykörtével Gy.I.K. kérdőjel billentyű

- Milyen az ellenálló képessége a csiszolt felületnek?

A kezelt felületek ellenállóvá válnak az extrém hatásokkal szemben (targonca, teherautó, zsírok, olajok, gyalogos forgalom stb.) Végeredményként, esztétikai és funkcionális szempontból egy erős, tetszetős felületet kapunk.

- Mennyire tartós a felület?

A csiszolási folyamat végeredménye egy erősebb, tartósabb, fényesebb és a régihez képest, összehasonlíthatatlanul szebb betonpadló. Sima felülete és csillogó fénye korlátlan ideig, míg színe akár 20 évig is megőrizhető a megfelelő takarítási és karbantartási munkafázisok betartásával.

- Miért energiatakarékos a csiszolt, polírozott felület?

A kezelt felületek, könnyen kezelhetővé válnak, tisztán tartásuk nem igényel nagyobb odafigyelést. A takarítási költségek, mind anyagdíjban, mind pedig munkadíjban minimálisra csökkenek. Nincsenek garanciális problémák. A TÜKÖR-BETON, a „SuperContrete Floor System” technológiával felújított padló, fényvisszaverő képessége 30%-al megnő, ezáltal villamos energiát takaríthat meg.

- Milyen fajtái vannak az elkészített felületnek?

A csiszolási munkafázisok számától függően megkülönböztetünk - "SuperConcrete" - "SuperConcrete Standart" - "SuperConcrete Basic" - "SuperConcrete Cover" felületeket.

- Miben különböznek egymástól a csiszolt beton felületek?

A csiszolási munka fázisok számától függően a matt fényűtől egészen a csillogóan fényes felületekig változhatnak.

- Mennyire zavarja mások munkavégzését a csiszolás?

Forgalmas viszonyok között, nincs szükség a teljes terület lezárására, elkülönítésére, mivel a munkaterület egyértelműen elkülöníthető, a mindennapos munkavégzést nem zavarja.

- Mekkora por keletkezik a csiszolási, polírozási munkák során?

A modern technológiának köszönhetően a munkavégzés alatt nem keletkezik szálló por. A csiszolással együtt járó port és a lecsiszolt szennyeződéseket egy zárt rendszerű ipari porszívó segítségével távolítjuk és különítjük el.

- Mennyire látszódik meg a kerékgumi nyoma a felületen?

A teljesen sima felületnek köszönhetően a targonca kerekei nem hagynak nyomot, ezáltal kopásuk és elhasználódásuk csökken.

- Lehet-e színezni a felületeket?

Színezés esetén egy átlátszó réteget viszünk a felületre. A beton felületi tulajdonságainak köszönhetően beszivárog, beivódik a felső szerkezeti rétegekbe. Átlátszóságának köszönhetően a szerkezeti struktúra látható marad, megadva ezzel a beton szépségét.

- Lehet-e emblémákat, logókat belecsiszolni a betonba?

A logó minta elkészítése után színezéssel és csiszolással végérvényesen megmarad a megálmodott logó.